Bytte & retur

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.heidiplussize.dk med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret skal det meddeles os senest 14 dage efter leveringen via mail til info@heidiplussize.dk.I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Ved returnering skal varen skal være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten. Du kan returnere varen ved at besøge vores butik eller sende varen til os. Bemærk at eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Du kan returnere varen i:
Heidi Plus Size
Vestergade 104, St.
5000 Odense C
Tlf: 93 99 42 56
Email: info@heidiplussize.dk

Ved returforsendelse:
Du kan nemt sende varen retur til os, ved at benytte vores returportal som du finder her: https://return.shipmondo.com/heidiplussize

Varens stand ved returnering
Varen skal retureneres i samme stand som ved modtagelsen. Skulle standen ved returnering være ringere end ved modtagelsen hæfter du for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Heidi Plus Size at vurdere varens stand.

Har du spørgsmål angående bytte eller retur er du altid velkommen til at kontakte os.